STAR TREK Galerija

STAR TREK Izdvojeno
07.06.2007.

Najveća europska Trek konvencija počinje u petak


Kate Mulgrew, Jonathan Frakes i Avery Brooks su voditelji na Europskom najvećem godišnjem Star Trek događaju koji se održava ovog vikenda u Njemačkoj. 16-ta godišnjica Federation Con, "FedCon XVI," održava se od petka do nedjelje u Bonn-u, Maritim Hotel.

Drugi specijalni transatlantik trek gosti su Armin Shimerman, Garrett Wang, Cirroc Lofton, Robert O'Reilly, J.G. Hertzler i Suzie Plakson. Oni će se pridružiti ostalim sci-fi zvijezdama kao što su James Callis (Battlestar Galactica), Jewel Staite (Firefly) i Paul McGillion (Stargate: Atlantis).

Većina Trek zvijezda su dva puta na "rasporedu". Frakes će se pojaviti na "Mainbridge" sceni odmah nakon ceremonije otvaranja u petak navečer, zajedno sa Brooks i Lofton. Frakes i Brooks (odvojeno) će se pojaviti ponovno u nedjelju ujutro.Subota će biti popraćena zvijezdama Wang, Shimerman, O'Reilly, Hertzler i Mulgrew na glavnoj sceni. Shimerman, Wang i Mulgrew su ponovno tu u nedjelju. Prije ceremonije otvaranja u petak, O'Reilly, Hertzler i Plakson će se obratiti posjetiocima u "Holodeck" sobi.Ostali događaji na FedCon ove godine uključuju govor Richard Arnold-a, bivšeg asistenta Gene Roddenberry-a, plus nekoliko diskusija autora i drugih stručnjaka za Star Trek i druge naučno-fantastične teme, i 10-minutno 2provirivanje" na blockbuster  "Transformers," pisan od strane "Star Trek XI" pisaca Alex Kurtzman-a i Roberto Orci-a, čija je premijera sljedećeg mjeseca. I naravno, autogrami, igre, zbor s kostimima, zabave i još mnogo toga! Konvencija će biti po pokroviteljstvom Marc B. Lee-a od Floride. I da, ensgleski će biti dominantni jezik na sceni.

Za kompletnije informacije posjetite www.fedcon.de/index_en.php