STAR TREK Galerija

STAR TREK Izdvojeno
19.07.2007.

INFO v2

- Iako ga vjerovatno nećemo gledati u novom filmu, Shatner je našao novi posao. A&E je najavio osvježavanje njihovog "Biography Channela" te preimenovanje u "Bio," a Shatner bi trebao dobiti svoj talk show nazvan "William Shatner's Raw Nerve," ili, u direktnom prijevodu, "Sirovi živac Williama Shatnera." Rob Sharenow, viši dopredsjednik A&E-a, o showu kaže: "Ovo neće biti tipični show o zvijezdama — Shatner će pozvati najzanimljivije neobične zvijezde i istaknute goste." Prema Varietyju, show bi trebao krenuti početkom 2008. a navodno je naručeno 13 epizoda.

- SciFiPulse objavio je intervju sa Robertom Picardom, Doktorom iz Voyagera. Picardo govori o karijeri te trenutnom stanju franšize... "Mislim da je J.J. Abrams napravio sjajan posao sa Nemogućom misijom III i smatram da je dobar izbor za oživljavanje franšize. S time da nisam siguran da je ideja o prequelu dobra, možda bi trebali ponovo razmisliti o tome. Jedina Star Trek serija nakon originalne koja nije bila uspješna je Enterprise. [...] No, J.J. Abrams je pametan čovjek i siguran sam da će sve što osmisli biti vrlo dobro realizirano." Ostatak intervjua možete pročitati ovdje.

- TrekMovie.com objavio je intervju sa pokretačima kampanje "Bring Back Kirk" ne bi li saznao njihova mišljenja o novom filmu i Shatnerovoj (Kirkovoj) ulozi u njemu. BBK kampanja je započela 1994. nakon filma Generations kada je Shatnerov lik poginuo. Iako nikad nisu imali nikakav službeni kontakt sa Shatnerom i Paramountom, uspjeli su privući interes internetske zajednice, pa čak i časopisa poput TV Guidea. Njihova razmišljanja možete pročitati ovdje.

- U pripremi je novo DVD izdanje TNG-a koje bi se na tržištu trebalo pojaviti 2. novembra. Amazon već sada nudi set po sniženoj cijeni od $395.09, odnosno preračunato 2087kn. A evo kako će komplet izgledati:

- Prošlog vikenda emitirana je jedna od prvih epizoda TOS-a, "Charlie X." Enterprise prevozi tinejdžera koji je, nakon nesreće njegova broda, 14 godina proveo potpuno sam. Charlie nedugo potom počne pokazivati natprirodne sposobnosti te ugrožavati sigurnost posade... Epizoda je izvorno emitirana 15. 09. 1966.- Prema web portalu CHUD.com, zvijezda popularne serije Heroes, Zachary Quinto, je u ozbiljnim pregovorima o ulozi mladog Spocka u nadolazećem Star Trek filmu J.J. Abramsa.
Quinto je dao intervju Starburst Magazinu u kojem je otkrio da bi volio glumiti Spocka: "Pokušavam biti tip osobe koja glumi više instiktivno i reagira osjećajno na zbivanja. Postati lik koji je u potpunoj suprotnosti od toga je jedan od razloga zbog kojeg sam glumac. Volio bih tu mogućnost da razumijem kako je to kad razmišljaš samo u okviru logike i gledaš na stvari oko sebe isključivo iz te perspektive."
Ako je Quinto uistinu dobio ulogu u Star Treku XI, došao bi u pitanje njegov angažman na Heroesima jer bi snimanje filma teklo paralelno sa serijom.

Službena objava glumačke postave Star Treka XI će biti objavljena na nadolazećem Comic-Conu u San Diegu.

 


Preuzeto sa UFPCroatia