beats by dre cheap

Armus

Godine 2364. savjetnica Troi je putovala natrag prema Enterprise-D u šatlu, koji je najednom bio povučen sa pravca tajanstvenom silom koja ga je srušila na Vagru II. Troi je preživjela udar, ali kada ju je Enterprise došao spasiti, nije se mogla teleportirati uslijed nepoznate energije na planetu. Brod je poslao izvidnički tim, koji je bio spriječen u približavanju oborenom šatlu od strane nepoznatog bića. Ono je upočetku poprimilo oblik crne viskozne tekućine, koja je ležala na površini. Sprječavalo je pristup ubacivajući se između izvidničkog tima i šatla i tada je simuliralo glatki, više humanoidni oblik. Biće je komuniciralo verbalno sa izvidničkim timom, nazivajući se Armus. Odbijao je sve zahtjeve za dopuštenje prilaska do Troi i kada je poručnica Yar pokušala proći pored Armusa, on ju je pogodilo nekom vrstom energetskog izboja i ubio je.

Armus je pokazao mnoge moćne sposobnosti. Fazorska zraka nije imala nikakav utjecaj na njega i bilo je u mogućnosti mjenjati i prenositi materiju. Armus je tvrdio da je jednom bio dio bića sličnim ljudima. U dalekoj prošlosti ova bića su otkrila način kako da odvoje svoje negativne crte osobnosti u fizikalnu mješinu, koju su poslije odvojili. Potom su ti ljudi postali lijepi i napustili su matični planet ostavljajući "zlu materiju" Armusa.

Armus je pokušao nekoliko puta terorizirati posadu Enterprisea, ali svaki put je bio frustriran jer su mu u potpunosti odolijevali. Konačno su shvatili da se energija, koja sprječava teleportaciju, smanjuje svaki put kada je Armus bio uznemiren; kapetan Picard se teleportirao na planet i suočio se sa Armusom, izazvao je gnjev u Armusu takve veličine da je brod mogao teleportirati posadu natrag.

Enterprise je postavio upozorenja da spriječi približivanje letjelica Vagri II i tamo napuštenom Armusu. Njegova sudbina je nepoznata, ali nema razloga za pretpostavku da još nije na planetu.

S T A R T R E K
http://zvjezdanestaze.blogger.ba
07/07/2008 14:54