beats by dre cheap

STAR TREK XI

Star Trek i sluzbeno svojoj povijesti dodaje jedanaesti film. Snimanje ce poceti ove jeseni, a premijera se planira za Bozic 2008. godine. Abrams je sluzbenu potvrdu komentirao biranim rijecima:

"Ako ima nešto što bih rado vidio, to je povratak briljantnosti i optimizma Roddenberryjevog svijeta na veliki ekran. Alex (Kurtzman) i Bob (Orci) napisali su nevjerojatan scenarij koji prihvaca i poštuje kanon, no ide svojim smjerom. Naš cilj je napraviti film za sve – dugogodišnje fanove i one koji to nisu. Ne treba posebno napominjati, pocašcen sam i uzbudjen što sam dijelom novog poglavlja Star Treka."

Brad Grey, predsjednik i izvršni direktor Paramounta:

"Ne mozemo biti uzbudjeniji što ponovo radimo sa J.J. Abramsom. Ozivljavanje franšize je vazno za Paramount."

Objava: najavljen tokom 2008.
Radnja: Iako nesluzbeno, pouzdano se zna da ce radnja biti smještena izmedju TOS-a i Enterprisa (vrlo vjerojatno 23. stoljce) te ce vrlo vjerojatno glavni likovi biti Kirk i Spock u svojim mladjim danima.
Vrijeme radnje: 23. stoljece


Kreativno osoblje

Redatelj: Jeffrey Jacob Abrams (ima opciju reziranja, no još nije potvrdjeno)
Izvršni producenti: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Bryan Burk
Producenti: J.J. Abrams, Damon Lindelof
Scenaristi: Alex Kurtzman, Roberto Orci
Glazba: Michael Giacchino


Glumci i likovi

Iako je ovaj dio fanovima jedan od najzanimljivijih, niti jedna sluzbena informacija nije poznata u vezi uloga. Takodjer nepotvrdjeno, ali vrlo vjerojatno – Kirk i Spock biti ce glavni likovi, no u mladjim danima.

Cim se doznala (nesluzbena) radnja filma, zapocela su nagadjanja o tome tko ce dobiti ulogu kapetana Kirka. U pocetku se ona pripisivala Benu Afflecku, a potom su se pojavila nagadjanja da ce Matt Damon dobiti tu ulogu.

Kako god bilo, glumacka postava biti ce kompletno nova. Barem što se glavnih glumaca tice, ne iskljucuje se mogucnost gostovanja pokojeg poznatijeg glumca iz prethodnih filmova / serija.

Nimoy i Shatner su potvrdili da postoje ugovori prema kojima oni mogu odobriti odabir glumaca kada su u pitanju njihovi likovi, Spock i Kirk.

 

S T A R T R E K
http://zvjezdanestaze.blogger.ba
16/04/2007 00:51